به گزارش خبرنگار مهر، اصغر وثوق ظهر پنجشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در موسسه خیریه مهرانه سرطان را مدیریت کنیم و بیماران مبتلا به سرطان بخشی از رسالتهای این مجموعه است.
وی فعالیتهای خیریه مهرانه را در دنیا بینظیر خواند و گفت: حمایت مردمی نقطه قوت مهرانه به شمار میرود، دفاتر متخلفی داریم که یک هزار و ۳۷۰ نفر دفاتر مهرانه را میچرخانند که از این تعداد یک هزار و ۳۰۰ نفر خیر و ۷۰ نفر کارمند هستند.
مدیرعامل موسسه خیریه مهرانه با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ خیران ۱۵۳ هزار ساعت در مهرانه فعالیت کردند، عنوان کرد: این مجموعه در مدیریت بیمار بینظیر است و به واسطه کمک خیران، بیمان زنجانی برای خرید دارو هزینهای پرداخت نمیکنند.
وی با بیان اینکه در مدت ۱۷ سال ۱۱ هزار و ۳۱۵ پرونده تشکیل شده است، ابراز کرد: سال گذشته یک هزار و ۶۹ پرونده تشکیل شده و با اقدامات حوزه پیشگیری سعی داریم به موضوع کاهش بیماری سرطان جامه عمل بپوشانیم.
وثوق با اشاره به اینکه مهمانسرای تهران به کل کشور خدمات ارائه میدهد، یادآور شد: سال گذشته ۱۰ هزار نفر شب از مهمانسرای تهران استفاده کردند و ۱۱۵ هزار نفر شب از ابتدای تأسیس در این مکان اسکان یافتند.
وی درآمد مهرانه در سال ۴۰۰ را ۳۰ میلیارد تومان برشمرد و گفت: در سال ۴۰۱ درآمد حاصل از کمکهای خیران به ۳۸ میلیارد تومان رسیده است.
وثوق با بیان اینکه بخشی از خدمات کلینیک در حوزه درمان ارائه میشود، ادامه داد: رادیوتراپی، شیمیدرمانی، آزمایشگاه و پزشکی هستهای در بخش درمان مستقر است و پزشکی هستهای دستگاهی به نام پتاسکن دارد که دستگاه فوق پیشرفته تشخیصی است.
مدیرعامل انجمن خیریه مهرانه افزود: استفاده از دستگاه پتاسکن در مراکز خصوصی تهران ۲۰ میلیون تومان و در مراکز دولتی ۱۴ میلیون اما استفاده از این دستگاه برای بیماران زنجانی رایگان است.
وی به اشاره به اینکه یک درآمد هم از بیمهها داریم، ابراز کرد: معادل ۳۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ از بیمهها دریافت شده که گفتنی است همه مراکز بهداشتی و درمانی با ۴ نوع بودجه میچرخند یعنی هم از دولت پول میگیرند و بیمه، کمک خیران و سهم بیمار در این چرخه وجود دارد.
وثوق با بیان اینکه در مهرانه از مردم پولی گرفته نمیشود و بودجه دولتی هم نداریم، تصریح کرد: ۴۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون در یک سال سهم بیمار بود که آن را دریافت نکردیم.
وی از خرید دستگاه براکیتراپی خبر داد و گفت: پذیرش در مهمانسرا برای بیمار و همراه رایگان است، همچنین رادیوتراپی، مهمانسرای زنجان و تهران از خدمات زنجان برای سایر استانها است اما امکان پرداخت پول دارو به بیماران سایر استانها وجود ندارد.
مدیرعامل انجمن خیریه مهرانه پیشگیری را مسئله مهم در مهرانه خواند و افزود: ۹ سال است اقدامات در این حوزه انجام میشود و در این مدت ۴۳ هزار بانو را برای پیشگیری از سرطان سینه و ۳۶ هزار دانشآموز را را در حوزه تغذیه آموزش دادند.
وی یادآور شد: بیشترین ورودی به مهرانه بانوان با سرطان سینه و مردان با سرطان دستگاه گوارش است و نتیجه اقدامات پیشگیرانه این شده که شتاب ابتلا به سرطان در خط مستقیم حرکت میکند.
مدیرعامل انجمن خیریه مهرانه با اشاره به اینکه تعداد تشکیل پرونده صعودی نیست و افزایش هزینه بابت افزایش قیمت دارو است، ادامه داد: ورزش عامل اصلی پیشگیری از سرطان بهشمار میرود.
وثوق با اشاره به اینکه روی موضوع غربالگری تلاش میکنیم، عنوان کرد: آزمایشگاهی برای آقایان آماده است و تا امروز ۵۲۵ نفر تحت آزمایش قرار گرفتند، همچنین دستگاه ماموگرافی برای غربالگری بانوان در یکی از بیمارستانهای زنجان موجود بود و پشت نوبت زیاد دارد.
مدیرعامل انجمن خیریه مهرانه با بیان اینکه با اشاره به اینکه دستگاه ماموگرافی خریداری شده است، اظهار کرد: مهرانه بزرگترین خیریه کشوری در حوزه سرطان بزرگسالان است.
وثوق غذای سالم را یکی از دغدغههای مهم در حوزه پیشگیری دانست و گفت: متأسفانه هزینه برای برنامههای پیشگیرانه مورد هجمه برخی افراد قرار میگیرد و از رسانهها درخواست داریم اجازه حمله به برنامه پیشگیری مهرانه را ندهند.
وی با اشاره به اینکه قصد داریم فرهنگ مهرانه را به ۲۰ استان در مدت ۴ سال انتقال دهیم و خیلی از استانها رویکرد مهرانه را در خیریه خود پیاده کردند، تصریح کرد: رسالت ما شفافسازی است و گزارشهای مالی را همه ساله در سایت قرار میدهیم.
نظر شما